Leden Industriekring Schoonebeek

Suez

Postbus 251
9640 AG
Veendam
Contactpersoon: Herman Gijlers
Telefoon: 0598-696633

Geef uw afval uit handen

We zijn sterk in het analyseren van uw afvalproblematiek. Door onze branchekennis zien we uw afvalzaken vanuit uw perspectief. Want voor u is afval bijzaak. Afval is voor een bedrijf, overheid of instelling geen primair proces. Toch kan het een grote rol spelen in uw duurzame bedrijfsvoering. En is het kostentechnisch ook interessant om een goede afvalaanpak te hebben.

SUEZ is er zodat uw afval vakkundig gemanaged wordt, zodat u ongestoord aan uw doelstellingen kunt werken.

Maatwerk bij SUEZ

U bepaalt zelf in hoeverre u gebruikt maakt van onze expertise. Het kan zijn dat u zelf een goed beeld heeft van uw afvalmanagement en simpelweg een goede partner zoekt voor uw afvalinzameling. Als u een starter bent, of juist een grote, complexe organisatie vertegenwoordigt, dan heeft u wellicht juist baat bij uitgebreide analyse en advies. Wij gaan altijd uit van de vraag van de klant en zeggen eerlijk wat wij de meest (kosten)efficiĆ«nte aanpak achten.

Duurzaamheid staat voorop

Bij SUEZ bent u, naast een gedegen advies, ook altijd verzekerd van een duurzame verwerking van het ingezamelde afval. We recyclen zoveel mogelijk de materialen. Als hergebruik niet mogelijk is, zoeken we een nuttige toepassing. Bijvoorbeeld het opwekken van groene energie bij het verbranden van restafval.  Besparing van grondstoffen en winst voor het milieu. Dat is betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement van SUEZ.

Gelokaliseerd in: Alle leden