Leden Industriekring Schoonebeek

Loon- en grondverzetbedrijf Wolken

Europaweg 17a
7766 AA
Nieuw Schoonebeek
Contactpersoon: P. Wolken
Telefoon: 06-51315010

Ons bedrijf telt circa 14 medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid en altijd bereid een stapje extra te zetten.

Wij zijn meer dan 40 jaar actief op ons vakgebied. Ons materiaal is in te zetten voor: oogstwerkzaamheden, grondverzet, vervoer en graafwerkzaamheden. Al de activiteiten worden met de meest moderne machines uitgevoerd. Ons bedrijf, dat zijn wortels heeft in eind jaren '60 is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de regio. Een kwestie van continue in spelen op de veranderende vraag vanuit het werkgebied.

Ons werkgebied ligt in een hoofdzakelijk in een straal van 50km rond Nieuw Schoonebeek, dus ook in Duitsland. We zijn binnen dit gebied werkzaam voor agrarieĆ«rs en  bedrijven in de weg- en waterbouw, aannemers, gemeentelijke overheden en particulieren.

Kwaliteit is voor ons altijd het sleutelwoord geweest. We zijn VCA*gecertificieerd omdat veiligheid voor mens en milieu ons een groot goed is. Ons personeel weet dat ze centraal staan in het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Er wordt continue geinvesteerd in kennis door een goed scholingsplan voor de medewerkers.

Gelokaliseerd in: Alle leden