Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

Jaarlijks lijdt het Nederlandse bedrijfsleven schade door criminaliteit en onveiligheid. De overheid wil dat bedrijven en overheden hier gezamenlijk iets aan doen. Daarom bestaat het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Het Nederlandse bedrijfsleven is regelmatig slachtoffer van criminaliteit. Het gaat hierbij om diefstal, brandstichting en vernieling. Alleen je eigen bedrijf beveiligen is niet genoeg meer. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor de handen ineen te slaan.

Wat is het KVO?
Het KVO is een keurmerk dat werkt met certificaten. Het doel is ervoor te zorgen dat bedrijven zich in een veilige omgeving bevinden. In gebieden die het certificaat hebben behaald hebben ondernemers er alles aan gedaan om de omgeving veilig te maken en te houden. Het KVO-certificaat kan worden behaald als ondernemers, gemeente, politie en andere relevante partijen kunnen aantonen dat ze gezamenlijk effectieve en structurele maatregelen hebben getroffen om de veiligheid te waarborgen. Het behalen van een KVO-certificaat is niet wettelijk verplicht maar kan wel een positief signaal naar de consument zijn.
 

AANGIFTE : altijd melden!!

De KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) werkgroep van de Industriekring Schoonebeek vergadert meerdere malen per jaar om de voortgang van de maatregelen en acties uit het Plan van Aanpak te bespreken zodat we een Veiliger bedrijventerrein te krijgen.

Om beter inzicht te krijgen wat er aan vernieling en inbraak op het industrieterrein gebeurt is het belangrijk dat dit gemeld wordt bij de politie. Hiervoor kan men contact opnemen met de politie maar bij kleinere zaken kan dit ook digitaal op de site van de politie.

Zie www.politie.nl/aangifte

Samen zorgen voor een Duurzaam Veilig Bedrijventerrein!!

 

Bewaren

 
 

De leden

Leden overzicht


De Industriekring Schoonebeek is voor de leden, van de leden en wordt bestuurd door de leden.

Het ledenaantal van de vereniging bedraagt ruim veertig bedrijven, vertegenwoordigd op directie- of managementniveau. Van kleine industrie tot wereldwijd werkende concerns met een vestiging in of vlak bij Schoonebeek. De ondernemers en managers treffen elkaar tijdens de ledenvergaderingen, maar vaker nog tijdens bedrijfsbezoeken of andere activiteiten met een sociaal karakter die worden georganiseerd. Elkaar goed leren kennen, samen praten over zakelijke ontwikkelingen en kansen zijn belangrijke elementen tijdens deze bijeenkomsten. Maar ook gewoon gezellig samenzijn, behoort tot de doelstellingen van dergelijke uitstapjes.

Op deze pagina vindt u de leden van de Industriekring Schoonebeek alfabetisch gerangschikt.

 

 

Industriekring Schoonebeek

Hier vindt u meer informatie over de Industriekring Schoonebeek. De belangenbehartiger voor en het ontmoetingsplatform van industrieel Schoonebeek.

De organisatie van industriële ondernemers met als doelen:

  • Gezamenlijke belangenbehartiging
  • Overlegpartner zijn voor overheden
  • Versterking van de onderlinge relaties

 

 

Lid worden

Een ieder die in en rond Schoonebeek op industriële wijze onderneemt of nauw met industrieel ondernemen verbonden is kan in principe lid worden. Een aanvraag om lid te mogen worden wordt na een beoordeling door het bestuur voorgelegd aan de leden. De leden hebben uiteindelijk het laatste woord.

Lidmaatschap aanvragen

 

 

 

Pagina 1 van 2

Informatie

 

Telefoon:
Voorzitter de heer J. Dorgelo
(0524) 53 64 64
Secretaris de heer M. Mulder
(0524) 53 11 90


Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Per Post:

Postbus 55
7760 AB Schoonebeek

Keurmerk VO